Glana Classic Cars

Website met backend- administratie.

Op de website kunnen de klanten de collectie auto's bekijken en de foto's ervan op verschillende manieren inzien..

Daarnaast kunnen de beheerders er facturen en overeenkomsten mee maken. Deze documenten kunnen worden aangemaakt via de site en als PDF verstuurd. Als er een ondertekend document is, kan dat weer op de site bij het juiste document worden ge-upload. Zo blijft de administratie gemakkelijk op orde!

Site is drie-talig (Engels, Nederlands en Duits) en is response voor telefoon, table en desktop gebruik.

Homepage van de website

Glana Classic Cars over CLASS Automatisering

Wij hebben CLASS Automatisering ingeschakeld voor het maken van een website voor ons nieuwe bedrijf Glana Classic Cars B.V. te Geleen.
Na een 2-tal prettige persoonlijke gesprekken is er gestart met het bouwen.
Op de eerste plaats zou onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk moeten worden voor bezoekers. Ten tweede diende de website gewoon eenvoudig maar toch fraai uit te zien, zonder veel toeters en bellen.
Vrij snel stond de proefversie van de website klaar waarna het echte werk eigenlijk pas begon. Veelvuldig contact via email en telefoon hebben er uiteindelijk toe geleid dat onze website nu “staat” zoals wij voor ogen hadden. Het verdere (eigen) beheer van de website werkt vrij eenvoudig, ook de extra ingebouwde administratieve functies zijn goed werkbaar.
Het hele proces ging prettig, opmerkingen/verzoeken/vragen van onze kant werden altijd direct opgepakt. Daarnaast werd er ook meegedacht over zaken die eigenlijk indirect met het bouwen van de website te maken hadden, waarbij ook (als stukje service) aangeboden werd om ons zaken uit handen te nemen.
Sinds enige tijd “staat” onze site nu zoals wij die voor ons zagen. Het is niet zomaar over de muur gegooid, verzoekjes of opmerkingen van onze kant worden nog altijd goed opgelost.
Wij zijn 100% tevreden!

GlanaClassicCars

www.glanaclassiccars.nl